Logopediepraktijk Haasjes
Reaal 3
8253 BE Dronten

Tel: 0321 - 324994


www.logopediedronten.nl

K.v.K. Lelystad 32144922

Reacties van cliënten


 

Mijn d's en t's zijn O.K. en . . . deze duim duimt niet meer!"Bij deze willen wij jou bedanken voor de "babbel" half uurtjes van K., en voor mij een luisterend oor. Wij houden je op de hoogte."

"De contrôle in 't AZU van afgelopen maand was prima. Zij (en ook ik) vonden m'n stem veel beter klinken en ik heb ook meer volume en geen irritaties meer. Dus nogmaals: Bedankt voor de goede en gezellige logopedielessen!"

"Hartelijk bedankt voor je fijne begeleiding."

"Dankjewel lieve Wenda. Ik vind het elke keer weer gezellig bij je, al die leuke spelletjes die mij geholpen hebben samen met jou . . . . Veel liefs, R"

"Ik had nooit gedacht dat mijn dochter zo snel van het duimen af zou zijn. Wij hadden echt alles al geprobeerd.".

"Lieve Wenda bedankt voor alles het was heel leuk bij jou kusjes van R (6 jaar, zelf geschreven)"

Uit een bedankbrief van een dochter van een ALS-patiënt (ernstig progressieve spierziekte): "Als dochter schrijf ik dit briefje, waarin ik je wil bedanken voor de manier waarop je naast mijn moeder staat en haar steunt in het proces van haar ziekte. Het raakt mij te weten dat iemand die, vanuit haar professie, zich met ALS-patiënten bezighoudt, in staat is een persoonlijk contact aan te gaan met haar patiënten. Mijn moeder, in de wetenschap dat ik je dit briefje schrijf, is ontzettend blij en dankbaar voor het werk dat je voor haar verzet. Ik was bezig om op een particulier niveau een spraak-computer voor mijn moeder te huren, maar jij was sneller en had het al voor elkaar. Het pushen van de hulpverlening en het inzetten van je positie in een proces van hulp aan mijn moeder vind ik ongelooflijk en de warmte die daar vanuit gaat vervult ons allemaal met een heel groot ‘dankjewel'."  

 
Links | Disclaimer | Copyright © 2019 Logopediepraktijk Haasjes | Endless