Logopediepraktijk Haasjes
Reaal 3
8253 BE Dronten

Tel: 0321 - 324994


www.logopediedronten.nl

K.v.K. Lelystad 32144922

Visie


In Logopedieprakijk Haasjes werken wij vanuit een open mensgerichte visie. Wij vinden het heel belangrijk de mens als geheel te zien en dat is ook uitgangspunt van ons werken.

Bij volwassenen en jong-volwassenen gaan wij uit van uw hulpvraag en werken samen met u naar het gestelde doel. Daarbij zullen wij altijd eerlijk en open zijn over verwachtingen en doelstellingen. Uitleg van het hoe en waarom van de behandeling is ook een belangrijk onderdeel van de therapie aan volwassenen. Als u vragen heeft, moet u deze dus ook altijd stellen.

Bij kinderen werken wij vanuit een positieve, opbouwende grondhouding, waarbij juist de mógelijkheden van het kind als uitgangspunt van handelen worden genomen.

In een positieve en plezierige sfeer kan dan ook gewerkt worden aan de moeilijkheden en problemen zonder dat het de eigenwaarde van een kind naar beneden haalt.

Een kind heeft van nature de behoefte zich te ontwikkelen. In een juiste omgeving met de goede sfeer komt dit het beste tot zijn recht. Kinderen komen dan ook altijd met veel plezier naar de praktijk.

 

 
 

 

Links | Disclaimer | Copyright © 2019 Logopediepraktijk Haasjes | Endless